Ветеринарный центр
La Sagrera 25 ЛЕТ
Работаем для здоровья наших домашних питомцев
933 518 457
640 678 149
Cataloxy

AVÍS LEGAL

Condicions d’ús

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, s’informa que RICARD ADAN i MILANÈS, amb DNI núm. 36982074Y,  domicili: Avinguda Meridiana, 262 de Barcelona, telèfons de contacte: 933 518 457 i 640 678 149 i correu electrònic veterinarilasagrera@gmail.com

és el titular d'aquesta pàgina web i el RESPONSABLE del tractament de les dades de caràcter personal.

S’atorga la condició d’Usuari qui accedeixi a aquesta pàgina web, i hi navegui. Per la qual cosa se li implica l’acceptació sense reserves de totes i cada una de les presents condicions generals d’ús aquí establertes sense perjudici de l'aplicació de la corresponent normativa d'obligat compliment legal segons el cas.

Aquesta pàgina web proporciona gran diversitat d'informació, serveis i dades. L'usuari assumeix la seva responsabilitat en l'ús correcte de la pàgina. També serà responsable de l'ús de de la informació, serveis i dades ofertes.

D’altre banda Ricard Adan i Milanès no es fa responsable del contingut de les pàgines web a les que l'usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts a la seva pàgina web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d'altres pàgines de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines alienes a la seva propietat a les que es pugui accedir per mitjà dels enllaços.

Tot i això s’ha adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany que poguessin derivar-se de la navegació per la seva pàgina web, encara que no es responsabilitat del titular de la web, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pogués patir l'usuari.

 

Propietat intel·lectual

Els drets de propietat intel·lectual i industrial derivats de tots els textos, imatges, així com dels mitjans i formes de presentació i muntatge de la seva pàgina pertanyen, per si o com a cessionària, a Ricard Adan i Milanès. Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel·lectual per l'ordenament jurídic espanyol, serà d'aplicació tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.

Tots els drets reservats. En compliment de la Llei de la Propietat Intel·lectual es prohibeix expressament la reproducció, distribució, comunicació pública i utilització, de la totalitat o part dels continguts de la seva pàgina web sense el consentiment exprés de Ricard Adan i Milanès

Política de privacitat

Ricard Adan i Milanès, com a responsable del lloc web, de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic (LSSICE), informa que:

Galetes

Ricard Adan i Milanès es reserva el dret d'utilitzar galetes seguint la política de protecció de dades

L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador de manera que se li informi de la recepció de galetes, podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur.